Full in love! Φωτορεπορτάζ από την πρώτη δημόσια εμφάνιση Οικονομόπουλου – Αραβάνη!

Είναι το νέο ho ζευγάρι της πόλης

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι και πόζαραν αγκαλιά, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή, αυτήν της απονομής του διπλά πλατινένιου άλμπουμ “10”!

Διαβάστε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: H πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού!

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο μαγαζί που έγινε η εκδήλωση και δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστό σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή «10», με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ενώ πολυπλατινένιος έγινε και ο δίσκος «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».

(Σίσσυ Χρηστίδου-Ευαγγελία Αραβανή)

Για την επιτυχία αυτή μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, λέγοντας πως «Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου», αναφερόμενη στην επιτυχία του τραγουδιστή τόσο στις φυσικές όσο και στις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας στον καλλιτέχνη, αλλά και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού η δισκογραφική του εταιρία είχε ετοιμάσει δύο τούρτες οι οποίες σχημάτιζαν τον συμβολικό αριθμό «10», που είναι ο τίτλος της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς από τη Minos EMI, αλλά και τα 10 χρόνια που έκλεισε φέτος ο καλλιτέχνης στη δισκογραφία.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συντελεστές του τελευταίου του δίσκου «10» για την άψογη συνεργασία τους.

(Η Ευαγγελία με την αδελφή της, Μαρία)

(Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Χάρης Σιανίδης, Θοδωρής Μαραντίνης)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top