Αφού όλος ο κόσμος το χε τούμπανο πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ζευγάρι , το παραδέχτηκε και ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του: «Με την Πατρίτσια είμαστε ζευγάρι εδώ και κάτι λιγότερο από χρόνο. Είμαστε πολύ καλά μαζί» επισήμανε ο τραγουδιστής στο « Radar»,το ένθετο του «Έθνους της Κυριακής»

Τα παιδιά τόσο καιρό δεν κρυβόντουσαν αλλά αντίθετα έδιναν το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις, έτσι λέει ο τραγουδιστής. Εμείς πάλι γιατί έχουμε διαφορετική εντύπωση είναι άλλο θέμα!

Ο Γιώργος Σαμπάνης εκτός των άλλων θυμήθηκε πως δεν θέλει να τον αποκαλούν τραγουδιστή αλλά τραγουδοποιό: «Είμαι κάποιος που γράφει τραγούδια και άλλοτε τα ερμηνεύει και άλλοτε όχι» λέει και συνεχίζει: «από μικρό παιδί με ��υμάμαι να τραγουδάω μελωδίες και στίχους που έγραφα μόνος μου» επισημαίνει.

Όσο για το αν θα πήγαινε ποτέ στο «Dancing With The Stars» ή στο «just the two of us», ο τραγουδιστής απαντά αρνητικά. «αυτές οι δραστηριότητες που κάνω με καλύπτουν και δε χρειάζομαι κάτι άλλο» τόνισε.

Όσο για τα ριάλιτι τραγουδιού, ούτε εκεί θα πατούσε το πόδι του ο τραγουδιστής, συγγνώμη τραγουδοποιός:«προτίμησα να απευθυνθώ μέσω των τραγουδιών μου στις αρμόδιες δισκογραφικές. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν έχω ακούσει πολύ καλές φωνές που βγήκαν από τα ριάλιτι» διευκρίνισε.