Αν πιστεύετε ότι το δαχτυλίδι της Meghan Markle είναι ακριβότερο από εκείνο της πριγκίπισσας Ευγενίας, απατάσθε!

Σύμφωνα με την Sun, το δαχτυλίδι της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία αρραβωνιάστηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης τον Jack Brooksbank, κοστίζει τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με εκείνο που χάρισε ο πρίγκιπας Harry στην Αμερικανίδα ηθοποιό.

Το ροζ ζαφείρι padparadscha το οποίο περιβάλλουν 10 διαμάντια μπριγιάν μοιάζει με το δακτυλίδι με το ρουμπίνι που είχε προσφέρει ο πατέρας της, πρίγκιπας Andrew στη μητέρα της Sarah Ferguson το 1986, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Η 27χρονη Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της φέτος το φθινόπωρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου τον Μάιο θα τελεστεί και ο γάμος του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Χάρι, με την Meghan Markle.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος της θα επισκιαστεί από τον γάμο της χρονιάς -- και η τιμή του δακτυλιδιού της το αποδεικνύει, εκτιμά η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή "Posh Pawn" που αναφέρεται και στις πολύτιμες πέτρες, η τιμή του δακτυλιδιού της Ευγενίας υπολογίζεται στα 140.000 δολάρια, διπλάσια της αξίας του δακτυλιδιού της Μαρκλ. Το δακτυλίδι με τα τρία διαμάντια που φορά η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται στα 70.000 δολάρια! 

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ