Μοντέλο κατηγορεί τον μάγο David Copperfield ότι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά: «Μου έβγαλε τα ρούχα…»

Όταν εκείνη ήταν 17 ετών

Μοντέλο κατηγορεί τον David Copperfield ότι την βίασε

Μέσω Instagram ο David Copperfield έκανε έκκληση να μη βιάζονται να κρίνουν τους κατηγορούμενους στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

Λίγες ώρες μετά, ένα μοντέλο κατηγόρησε τον διάσημο μάγο ότι έριξε ναρκωτικά στο ποτό της και την κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα ξενοδοχείο στην California, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Ο λόγος για την 40χρονη πλέον Brittney Lewis, η οποία έδωσε συνέντευξη στο «The Wrap». Η περιγραφή για το πώς ο David Copperfield την παρενόχλησε σεξουαλικά είναι αναλυτικότατη. 

«Θυμάμαι ότι μου έβγαλε τα ρούχα. Με φιλούσε στο πρόσωπο και στη συνέχεια πήγαινε προς τα κάτω με το πρόσωπό του. Εκείνη τη στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου» ανέφερε.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Atami της Ιαπωνίας τον Σεπτέμβριο του 1988, όταν ο Copperfield ήταν κριτής σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχε η Lewis.

Λίγο καιρό μετά εκείνος την κάλεσε σε μία από τις εμφανίσεις του στην Καλιφόρνια. Όπως ισχυρίζεται η Lewis ο Copperfield, ο οποίος τότε ήταν 32 ετών, ζήτησε άδεια από τη γιαγιά της, την Patricia Burton για να ταξιδέψει μέχρι εκεί.

Έκλεισε να κοιμηθούν σε διπλανά δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο και μετά το σόου του πήγαν για ποτό σε ένα κοντινό μπαρ.

Όπως υποστηρίζει η Lewis, είδε τον Copperfield να της ρίχνει ένα είδος ναρκωτικού στο ποτό της, το οποίο αυτό αργότερα την έκανε να χάσει της αισθήσεις της.

«Είπα “τι κάνεις;” και αυτός απάντησε “Απλά το μοιράζομαι”».

Όπως υποστηρίζει το πρώην μοντέλο, ακόμα θυμάται την άσχημη μυρωδιά της ανάσας του και την περίεργη συμπεριφορά του το επόμενο πρωί.

«Ήθελε να με διαβεβαιώσει ότι δεν συνέβη τίποτα επειδή ήμουν ανήλικη. Μου είπε πως δεν υπήρξε διείσδυση» ανέφερε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο μάγος την ανάγκασε στη συνέχεια να συντάξει και να υπογράψει μια επιστολή με την οποία δήλωσε ότι δεν συνέβη τίποτε μεταξύ τους.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top