Κώστας Βουτσάς: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη»!

Όσα είπε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού.

Ο μικρός Φοίβος έχει αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού και μάλιστα η  ευτυχισμένη μανούλα δήλωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα πλάσμα στη ζωή σου από το να το λες παιδί μου».

Ο σπουδαίος ηθοποιός ή αλλιώς «αιώνιος έφηβος» είπε πως μπορεί να είναι 87 ετών, αλλά έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι μπαμπάς.

Ο μικρός γίγαντας όπως τον φωνάζουν είναι 18 μηνών, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αλίκη έχει πάρει πολλά από τα γονίδια του διάσημου μπαμπά του.

«Πήρε τη ζωηράδα και το ταπεραμέντο του πατέρα του. Τα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι, αλλά είναι συνεννοήσιμος. Δεν κλαίει χωρίς λόγο και απ΄ όταν ήταν 6 μηνών κοιμάται όλη τη νύχτα».

Ο Κώστας Βουτσάς για ακόμα μια φορά επιστράτευσε το χιούμορ του λέγοντας: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη», ενώ η Αλίκη τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο παιδάκι είναι καλοδεχούμενο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top