Η Minnie Mouse έχει το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Το "παρών" έδωσε και η Katy Perry

«Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων για την τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου από όλο τον κόσμο, και τον Μίκι. Είμαι τόσο χαρούμενη που είστε εδώ για να μοιραστείτε αυτή την υπέροχη ημέρα μαζί μου. Αυτή είναι πράγματι η καλύτερη ημέρα από ποτέ!».

Η Minnie Mouse έπιασε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους πάντες που της έκαναν την τιμή και αρκετά χρόνια - 40 συγκεκριμένα - μετά τον αγαπημένο της, Mickey , απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, το 1978.

Όλα αυτά έγιναν με αφορμή την 90η επέτειο από την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney όπου εμφανίζεται. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Bob Iger, πρόεδρος της Walt Disney και η Katy Perry.

Ο πρόεδρος της Walt Disney χαρακτήρισε το κορίτσι του πιο αγαπημένου ποντικού «ίνδαλμα» δηλώνοτνας ότι «μετά από 90 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του θεάματος, ήταν καιρός και εσύ να έχεις το δικό σου άστρο».

Για την ιστορία να πούμε ότι η Minnie μας συστήθηκε το 1928, στην ταινία «Steamboat Willie» («Ατμόπλοιο Γουίλι») και έκτοτε την είδαμε σε περισσότερες από 70 ταινίες.

Μάλιστα, χαρακτηρίστηκε η «επίσημη πρώτη κυρία της Walt Disney».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top