Και η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου στο "Τατουάζ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Και η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου στο "Τατουάζ"

Πρώτο έγινε γνωστό ότι θα παίξει ο Ντάνος, ο νικητής του πρώτου κύκλου του ελληνικού Survivor και μέσα από δημοσίευμα μαθεύτηκε πως στη σειρά του Alpha μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο θα παίξει και η Άννα Γκλέτσου.

«Πέρασα από κανονικό κάστινγκ με την κυρία Δημητρίου, γιατί μπορεί να έχω αδερφό τον Απόστολο, αλλά ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το γεγονός. Για αυτό τα τελευταία χρόνια είχα ασχοληθεί περισσότερο με τα ΔΗΠΕΘΕ. Γενικότερα όμως είχα αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, για προσωπικούς λόγους», δήλωσε η αδερφή του Δήμαρχου Στυλίδας, που είναι ηθοποιός κι επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από καιρό στο Τατουάζ.

«Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, με πολύ ενδιαφέρον. Με ιντριγκάρισε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία Δημητρίου που με εμπιστεύτηκε και όλους στην παραγωγή, τώρα βρισκόμαστε στα πρώτα γυρίσματα στην Κύπρο. Είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Η Τόνια είναι ψυχολόγος και μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει αισιοδοξία για τη ζωή και είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με ένα καταφύγιο ζώων με την περίθαλψη τους κ.λπ. Διαβάζει πολύ, είναι ανεξάρτητο άτομο και δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα παιδιά ούτε ο γάμος και είναι κάτι το οποίο, αναφέρει κιόλας η ίδια. Περνάει καλά με τη ζωή και με τους φίλους της», συνέχισε στο 7 Μέρες TV 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top