Κι άλλος γάμος στο παλάτι: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Ευγενία- Ο πρώην barman σύντροφος και το δαχτυλίδι... αντιγραφή της Middleton!

To ζευγάρι θα παντρευτεί το Φθινόπωρο εκεί που θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Εκτός από το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα φάμε και άλλα κουφέτα!

Όπως έκανε γνωστό το παλάτι του Μπάκιγχαμ μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης,  η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η 27χρονη πριγκίπισσα Ευγενία,  αρραβωνιάστηκε τον 31χρονο  αγαπημένο της, Jack Brooksbank (πρώην μπάρμαν) με τον οποία είναι μαζί 7 χρόνια, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Νικαράγουα στις αρχές του μήνα.



 Το ζευγάρι θα παντρευτεί το ερχόμενο φθινόπωρο εκεί που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Windsor.

Ήδη οι φωτο από τον αρραβώνα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Ευγενίας, με ζαφείρι padparadscha και διαμάντια, το οποίο μοιάζει πολύ με εκείνο της Kate Middleton (ανήκε στην πριγκίπισσα Diana).

(Το δαχτυλίδι της Kate Middleton)

Όπως βλέπετε, η πριγκίπισσα  Ευγενία επέλεξε να φορέσει ένα floral φόρεμα του οίκου Erdem, το οποίο μάλιστα είχε βάλει ξανά στο παρελθόν για μια φωτογράφιση για το Harper’s Bazaar το 2016 και  παπούτσια Jimmy Choo. 

Η 27χρονη Ευγενία του York είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson. Ο 57χρονος Δούκας του York είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β' και δεύτερος γιός της-- μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πριγκίπισσα Άννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας Edward. 

(Μία από τις φωτο που ανέβασε η μητέρα της πριγκίπισσας, Sarah Ferguson, στο twitter) 

 

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top