Βάσια Παναγοπούλου: Απαντάει στις αντιδράσεις για την απόλυση του Μάνου Παπαγιάννη!

Μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Στην εκπομπή «Αλήθειες Με τη Ζήνα» μίλησε τηλεφωνικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, αλλά και θεατρική παραγωγός της πολυσυζητημένης παράστασης "Πετάει, Πετάει" έδωσε εξηγήσεις μετά το σάλο που προκάλεσε η απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από τον θίασο.

«Ο Μάνος Παπαγιάννης μετά τη συνάντηση που κάναμε όλος ο θίασος και αφού προσπαθούσαμε επί ματαίω να βρούμε μια συμβιβαστική λύση μου είπε "Βάσια εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Θεωρώ και αναγνωρίζω ότι μας έχεις σταθεί πάρα πολύ και σε εμένα και στην Αγγελική (σ.σ. Δαλιάνη). Κι αν η κοπέλα, εννοώντας τη Σοφία Παυλίδου, έχει τόσο πρόβλημα που να μη θέλει να με αντικρίσει επί σκηνής, αφήνω εγώ τη θέση ελεύθερη. Δεν μπορώ να παραιτηθώ, θα είναι σαν να δέχομαι οτιδήποτε από αυτά που ισχυρίζεται η κυρία Παυλίδου ότι είναι αληθή. Όμως προχώρησε και κάνε ό,τι θες και σου θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση σου"» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη στιγμή, είπα ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Από την ώρα που έχει κατατεθεί μήνυση, δεν μπορούμε εμείς να παριστάνουμε τους δικαστές και όταν λέω εμείς, εννοώ όλοι. Καταρχήν εγώ που βρέθηκα στην χειρότερη θέση όλων, να πρέπει να αποφασίσω τι ακριβώς έχει συμβεί σε ένα περιστατικό που δεν ήμουν μπροστά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top