Η μέλλουσα μαμά Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Μετακομίζουμε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Η μέλλουσα μαμά Ήβη Αδάμου μετακομίζει στη Αλεξανδρούπολη

Σε μερικούς μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου που παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, θα τη δούμε και στο μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar».

«Πηγαινοέρχεται, πηγαίνω κι εγώ, είμαστε σε ένα συνεχόμενο ταξίδι. Είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας και μάθαμε έτσι να ζούμε, γιατί από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε αυτή η συνθήκη. Μπορώ να πω ότι βοηθάει κάποιες φορές και η απόσταση», είπε η 24χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Down Town.

Αποκάλυψε ακόμα ότι σκέφτεται την μετκαόμιση στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή των Stavento, την Αλεξανδρούπολη αφότου γεννήσει: «Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί»/

Και συνέχισε: «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top