Οι αντιφατικές δηλώσεις Καλυβάτση - Παπαγιάννη για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου στα καμαρίνια

Δείτε το βίντεο από τη "Φωλιά των Κου Κου"

Αντιφατικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Μάνος Παπαγιάννης σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν σχετικά με το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης.

«Ανέβηκε πάνω σαν τον σίφουνα, κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού. Εγώ με αυτούς τους ήχους άρχισα να ανεβαίνω προς τα επάνω. Αυτό που είδα ήταν η Κόνυ Μεταξά έξω από το καμαρίνι που είδε όλα αυτά τα πράγματα, η Σοφία στο πάτωμα μέσα στο καμαρίνι της με μια καρέκλα από πίσω και ο Μάνος από πάνω να λέει τα δικά του. Τράβηξα τον Μάνο έξω αλλά δεν είχε προηγηθεί τίποτα», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης τηλεφωνικά στον Γρηγόρη Μπάκα. 

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στο Down Town, υποστήριξε:

 «Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν στον κάτω όροφο και δεν είδε τίποτα.. Και το λέει ο ίδιος άλλωστε, ενώ η Σοφία λέει ότι ήταν πάνω. Ο Καλυβάτσης ανέβηκε πάνω στο καμαρίνι και είδε μια κοπέλα στο πάτωμα και αυτομάτως υιοθέτησε την άποψη ότι της επιτέθηκα και τη χτύπησα. Η Σοφία με τον Σωτήρη είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είναι φυσιολογικό να πάρει το μέρος της και να θεωρήσει δεδομένο ότι τη χτύπησα. Αφού του το είπε η Σοφία».

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top