Το ξέσπασμα του Alec Baldwin: «Άδικοι και αξιολύπητοι» όσοι αδειάζουν τον Woody Allen

Υπερασπίστηκε τον σκηνοθέτη μέσω twitter

Την ώρα που κάποιοι ηθοποιοί που έχουν παίξει στις ταινίες του Woody Allen «αδειάζουν» τον διάσημο σκηνοθέτη, δωρίζοντας το χρηματικό ποσό που έχουν πάρει για το ρόλο τους |(βλ. Rebecca Hall και Timothée Chalamet) και η κόρη του Dylan Farrow τον κατακεραυνώνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, ο Alec Baldwin παίρνει το μέρος του!

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Blue Jasmine», «Alice were» και «To Rome With Love» ξεκίνησε εκστρατεία υπεράσπισης του Woody Allen στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία μαζί του ένα από τα «πλεονεκτήματα της καριέρας του».

(Φωτο από την πρειμέρα της ταινίας "Το Rome With Love")

Mάλιστα, χαρακτήρισε τους άλλους ηθοποιούς «άδικους και αξιολύπητους» επειδή δήλωσαν ότι μετάνιωσαν για τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη.

 «Για τον Woody Allen διεξήχθησαν εγκληματολογικές έρευνες σε δύο πολιτείες Νέα Υόρκη και Κονέκτικατ (NY και CT) και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες» έγραψε και πρόσθεσε:

«Η απόρριψη του ίδιου και του έργου του, χωρίς αμφιβολία, έχει κάποιο σκοπό. Αλλά είναι άδικο και λυπηρό για μένα. Έχω δουλέψει με τον Woody Allen τρεις φορές και ήταν ένα από τα πλεονεκτήματα της καριέρας μου» σημείωσε.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top