Dolores O’Riordan: Την βρήκαν νεκρή οι καθαρίστριες στο μπάνιο - Ήταν «βυθισμένη σε κατάθλιψη»

Το συγκινητικό αντίο της ανιψιάς της

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της  Dolores O’Riordan.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η τραγουδίστρια των Cranberries βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, καθώς η ίδια βρισκόταν στη βρετανική πρωτεύουσα για ηχογράφηση πριν από προγραμματισμένη περιοδεία. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος.

Όπως έγινε γνωστό, οι καθαρίστριες του ξενοδοχείου Χίλτον στο Παρκ Λέιν ήταν εκείνες που την εντόπισαν μέσα στο μπάνιο του δωματίου της, όταν μπήκαν μέσα νομίζοντας πως είναι άδειο. 

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε έχει διαρρεύσει από το προσωπικό του ξενοδοχείου σε τι κατάσταση βρισκόταν όταν βρέθηκε νεκρή. Η νεκροψία - νεκροτομή θα δείξει τα αίτια του θανάτου της. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων από το προσωπικό της περιβάλλον στα ΜΜΕ, η 46χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια ήταν «βυθισμένη σε κατάθλιψη» τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Μάλιστα, εκτός από τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε, το τελευταίο διάστημα την βασάνιζαν και έντονοι πόνοι στη μέση, που μπορεί να επιδείνωσαν την ψυχολογική της κατάσταση. 

Την ίδια ώρα, συγκίνηση προκαλεί και το μήνυμα της ανιψιάς της Elaine στο facebook. 

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το σοκ και την θλίψη που νιώθουμε όλοι. Να προσέχεις τον μπαμπά, την γιαγιά και όλα σου τα αδέρφια και τα παιδιά. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος μπροστά μας με την απώλειά σου, σε αγαπάμε όλοι. Είμαι σίγουρη πως εσύ και ο παππούς θα περνάτε υπέροχα μαζί στον παράδεισο. Ένα πράγμα μέχρι να ξανασυναντηθούμε, θεία Λόλο, θα μας λείψεις πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτο της Dolors O’Riordan.

Πηγή βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top