Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Τζίμης Πανούσης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα

Την δεκαετία του ’80

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο Τζίμης Πανούσης, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατός του «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και  όλους εκείνους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Τη δεκαετία του ‘80 ο Τζίμης Πανούσης ανάμεσα στις άλλες δουλειές που έκανε για να επιβιώσει, εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.

Διαβάστε επίσης: "Πενθεί" το ελληνικό τραγούδι: "Έφυγε" από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης

Εκείνα τα χρόνια μία θέση στην τράπεζα θεωρούνταν πάρα πολύ καλή, αλλά για τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη φαίνεται πως δεν ήταν έτσι γι’ αυτό και αποφάσισε να παραιτηθεί.

Γι’ αυτήν του την απόφαση είχε μιλήσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από τρία χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό ΙΟΝΙΟΝ fm και στην εκπομπή «Ραδιουργίες εκ Προμελέτης» με τον Δημήτρη Στρουμπάκο και τον Αντώνη Γρηγορόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Τζίμης Πανούσης: Είχε σατιρίσει ακόμα και τον θάνατό του

Όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να παραιτηθεί από την Εθνική Τράπεζα, ο Τζίμης Πανούσης είχε απαντήσει με το γνωστό του χιούμορ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκείνη την εποχή ήμουν φοιτητής Νομικής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 2ο έτος. Τότε έπρεπε να βρω μια δουλειά και θα πρέπει να σας πω ότι είχα μπει σε μια πολύ καλή σειρά στον πανελλήνιο διαγωνισμό που είχε γίνει στην Εθνική Τράπεζα. Έδωσα εξετάσεις, πέρασα και ήμουν στην διοίκηση της Εθνική Τράπεζας, στο γενικό λογιστήριο, μιας και θα γινόμουν νομικός…δεν έγινα ποτέ βέβαια! Έκανα τους ελέγχους… και από ένα σημείο και μετά δεν άντεξα».

Στη συνέχεια είχε πει: «Σε αυτή τη θέση ήμουν για δυο χρόνια και κάτι. Κάποια στιγμή εκεί που έγραφα πρήστηκαν τα χέρια μου, έβγαλα και μια μπάλα ποδοσφαίρου στο κεφάλι. Πήγα στο γιατρό και εκείνος διέγνωσε…αλλεργία στη δουλειά»!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το star.gr…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top