James Franco: Του βγήκε ξινή η Χρυσή Σφαίρα! Κατηγορείται από πέντε γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση - Η on air απάντηση του

Τι δήλωσε στην εκπομπή του Stephen Colbert "The Late Show"

«Ξινό» του βγήκε του James Franco το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για το ρόλο του στην ταινία  «The Disaster Artist», με το οποίο τιμήθηκε στις «Χρυσές Σφαίρες».

Αν και στην απονομή ο ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας την καρφίτσα της πρωτοβουλίας Time’s Up κατά της σεξουαλικής βίας και υπέρ της ισότητας των φύλων, μία ημέρα μετά κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Βλέπετε, μετά το σκάνδαλο Weinstein «σκάει» η μία κατηγορία μετά την άλλη για τους χολιγουντιανούς αστέρες.

Συγκεκριμένα, πέντε γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Violet Paley, η οποία είχε μια συναινετική σχέση με τον ηθοποιό αλλά ισχυρίζεται μέσω twitter ότι κάποτε την πίεσε να επιδοθεί σε στοματικό σεξ ενώ καθόταν στο αυτοκίνητό του, και άλλες τέσσερις φοιτήτριες του Studio 4, της σχολής υποκτριτικής του Franco, η οποία πλέον έχει κλείσει.

Όπως υποστηρίζουν, ο ηθοποιός τις ανάγκαζε να παίζουν topless ή ακόμα και γυμνές στα μαθήματα! 

Mάλιστα, μία από αυτές, η Sarah Tither-Kaplan υποστηρίζει ότι κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια σκηνή οργίων μαζί με τον James Franco και άλλες ηθοποιούς.

Από την πλευρά του, ο James Franco, διέψευσε τις εν λόγω κατηγορίες. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ καλεσμένος στην εκπομπή "Late Night With Seth Meyers,"  δήλωσε ότι τα πράγματα που διάβασε στο Τwitter δεν είναι ακριβή αλλά προτιμά να μείνει σιωπηλός. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top