Πριγκίπισσα Charlotte: Η πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο και οι φωτογραφίες που της έβγαλε η μαμά της, Kate!

Δείτε το βίντεο

Η πριγκίπισσα Charlotte πήγε σήμερα πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο και το παλάτι του Κένσιγκτον δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες.

Η μόλις δύο χρονών πριγκίπισσα δεν φωτογραφήθηκε από κάποιον διάσημο φωτογράφο αλλά από την ίδια της τη μητέρα, την δούκισσα του Κέμπριτζ, Kate Middleton.

«Ο δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το παλάτι του Κένσινγτον. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks», αναφέρουν οι επίσημοι λογαριασμοί του παλατιού στα social media.

Στις φωτογραφίες, η μικρή πριγκίπισσα ποζάρει με χάρη και νάζι στον φακό της μητέρας της, φορώντας ένα σκούρο κόκκινο παλτό των 120 λιρών από την εταιρεία Amaia Kids με ασορτί παπούτσια και κρατώντας τσάντα του brand Cath Kidston.

Αυτό πουν σημειώνουν τα βρετανικά Μέσα είναι πως η Charlotte δείχνει πιο μεγάλη, έχει πιο μακριά μαλλιά και σίγουρο χαμόγελο σε σύγκριση με τις εικόνες από την επίσημη επίσκεψή της οικογένειας σε Πολωνία και Γερμανία.

Το σχολείο, που πάει η μικρή πριγκίπισσα, κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους».

Το σχολείο στην τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top