Στα… μαύρα οι Χρυσές Σφαίρες!

To σεξουαλικό σκάνδαλο Weinstein έριξε βαριά τη σκιά του στην τελετή απονομής

Στις Χρυσές Σφαίρες η εμφάνιση πολλών αστεριών του Χόλλιγουντ με μαύρα,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για   τη σεξουαλική κακοποίηση στην κινηματογραφική βιομηχανία, επισκίασε τη φετινή απονομή των βραβείων τα οποία θεωρούνται ως ο προάγγελος των Οσκαρ.

Διαβάστε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί- Γιατί ντύθηκαν στα μαύρα;

«Καλό σας βράδυ Κυρίες και όσοι Κύριοι απομείνατε! H μαριχουάνα επιτρέπεται τελικά και η σεξουαλική κακοποίηση επιτέλους όχι!», είπε ο οικοδεσπότης  Σεθ Μάγιερς στην 75η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Οι ηθοποιοί άντρες και γυναίκες επέλεξαν να καταδικάσουν το γεγονός φορώντας μαύρα στο κόκκινο χαλί και αποκλείοντας από τις επιλογές τους τον οίκο Μαρκέζα της συζύγου του Χάρβεϊ Γουάινσταιν.

«Στέκουμε μαζί,χαράζουμε μια παχιά μαύρη γραμμή μεταξύ του χθες και του αύριο και τον τρόπο που γίνονταν τα πράγματα,τον τρόποπου γίνονταν οι δουλειές. Δεν θα γίνονται πλέον έτσι», δήλωσε η  Μέριλ Στριπ.

Διαβάστε επίσης: "Και το βραβείο πάει...": Αυτοί είναι οι μεγάλοι "μαυροφορεμένοι" νικητές στις "Χρυσές Σφαίρες"

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Χιου Τζακμαν λέγοντας: «Νομίζω είναι εκπληκτικό και νομίζω ότι είναι ιστορικό  και μου αρέσει να βλέπω αλληλεγγύη  και πως η βιομηχανία μας ανάβει ένα φως για όλες τις βιομηχανίες...»

Για μια νέα εποχή μίλησε η Οπρα Γουίνφρεϊ παραλαμβάνοντας το βραβείο της για το σύνολο της καριέρας της στην τηλεόραση.

«Φέτος εμείς γίναμε η είδηση.Αλλά δεν είναι μια ιστορία η οποία επηρεάζει μόνο την κινηματογραφική βιομηχανία. Επηρεάζει κάθε κουλτούρα,χώρα,φυλή,θρησκεία,πολιτική ή χώρο εργασίας.Ετσι θέλω απόψε να εκφράσω ευγνωμοσύνη σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν χρόνια κακοποίησης γιατί,όπως η μητέρα μου,είχαν παιδιά να θρέψουν και λογαριασμούς να πληρώσουν...  

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε η Oprah Winfrey στις Χρυσές Σφαίρες: «Ο χρόνος τους τελείωσε»!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι γυναίκες δεν ακούγονταν ούτε γίνονταν πιστευτές αν τυχόν τολμούσαν να πουν την αλήθεια και να βρεθούν απέναντι στη δύναμη αυτών των ανδρών. Αλλά αυτό τελείωσε για αυτούς!», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Στο κόκκινο χαλί η Αντζελίνα Τζολί συνοδεύτηκε από τον γιό της Παξ,όπως και η Σάρον Στόουν.Η Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε μια βελούδινη μαύρη τουαλέτα συνοδευόμενη από την έγκυο Αμέρικα Φερέρ.

Δείτε το βίντεο αλλά και ολόκληρο  το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου ΕΔΩ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top