Γιάννης Σμαραγδής: «Δέχομαι bullying»

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιάννη Σμαραγδή με τους κριτικούς κινηματογράφου, οι οποίοι κατακεραύνωσαν την ταινία του Καζαντζάκης. Ο σκηνοθέτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  λέγοντας ότι αυτό που συμβαίνει είναι bullying.

«Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καρό με δυο λόγια μπορούμε να το πούμε bullying. Για ποιο λόγο; Δηλαδή οικοδομώ, κάνω έργα για να βρουν οι ψυχές να ακουμπήσουν. Γιατί όλο αυτό;», ανέφερε ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο σκηνοθέτης, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο  να κινηθεί νομικά ενάντια στους κριτικούς κινηματογράφου, οι οποίοι έχουν γράψει πολύ κακές κριτικές για την πρόσφατη ταινία του Καζαντζάκης.

 

«Λανθασμένα λένε ότι βάλλω αρνητικές κριτικές.  Βάλλω τις προσβλητικές κριτικές, τις ύβρεις. Γιατί σε αυτά που έχουν γραφτεί γιατί έχουν γραφτεί και καλές κριτικές και κριτικές που δε συμφωνώ αλλά είναι αποδέκτες αλλα υπάρχουν και οι ύβρεις. Δηλαδή, λέξεις που αν θα τις πω θα τις κόψει η λογοκρισία. Το τι θα κάνω θα το απαντήσω πολύ σύντομα», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ο Γιάννης Σμαραγδής μάλιστα  βραβεύτηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό.

«Σημερα είναι ένα αφιέρωμα στις δράσεις του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την αντιμετώπιση της φτώχειας», ανέφερε ο πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Γιάννης Μαρωνίτης.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top