«Χρυσές Σφαίρες» στη σκιά του σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Σήμερα η απονομή των βραβείων που είναι ο προάγγελος των Όσκαρ

Στη σκιά του σκανδάλου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων από βαριά ονόματα του Χόλιγουντ γίνεται σήμερα η απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες», που είναι ο προάγγελος των Όσκαρ.

Εικοσιεπτά χρόνια μετά τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Θέλμα και Λουίζ» οι δυο πρωταγωνίστριες της ταινίας, η Σούζαν Σάραντον και η Τζίνα Ντέιβις θα βρεθούν και πάλι μαζί στην 75η απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Οι δυο ηθοποιοί επελέγησαν από τους διοργανωτές να απονείμουν ένα από τα βραβεία τα οποία από πολλούς θεωρούνται ως ο προάγγελος των Όσκαρ. Ίσως όχι τυχαία αφού οι Θέλμα και Λουίζ έπεσαν με αυτοθυσία από τον γκρεμό του Γκραντ Κάνιον για να μείνουν αθάνατες, ως οι δύο από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές γυναίκες που πήραν το τιμόνι της ζωής τους στα χέρια τους - όσο αργά κι αν ήταν και με όποιο κόστος.

Οι φετινές χρυσές σφαίρες δίνονται στη σκιά των σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης, τα οποία συγκλονίζουν την Μέκκα του αμερικανικού κινηματογράφου. Ακόμη κι ο παρουσιαστής της βραδιάς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί φέτος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top