H κίνηση ανθρωπιάς της Taylor Swift που συγκίνησε: Αγόρασε σπίτι σε έγκυο fan της που ήταν άστεγη!

Την αποκάλυψη έκανε η θαυμάστρια της τραγουδίστριας

Μια κίνηση ανθρωπιάς, παράδειγμα για μίμηση, έκανε η Taylor Swift! H 28χρονη ποπ σταρ αγόρασε σπίτι σε μία άστεγη fan της που είναι έγκυος!

Η αποκάλυψε έγινε από την ίδια την θαυμάστριά της, η οποία ονομάζεται Stephanie.

 «Σκεφτόμουν πολύ καιρό να δημοσιοποιήσω αυτήν την ιστορία. Τελικά αποφάσισα να σας πω όλα όσα έκανε για μένα η Taylor Swift εκείνη τη νύχτα. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζετε είναι πως για τους 8 μήνες της εγκυμοσύνης μου υπήρξα άστεγη. Για να μην τα πολυλογώ, το πρώτο μας διαμέρισμα χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας και χάσαμε τα πάντα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, εκείνη την περίοδο ο Mathew έχασε και την δουλειά του», έγραψε η Stephanie, σε ένα application που έχει σχεδιαστεί για τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

H Taylor έσπευσε στο πλευρό της Stephanie όταν η μητέρα της κοπέλας της ζήτησε να της κάνει μία αφιέρωση κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Μάντσεστερ.

«Η μητέρα μου το είπε στην Taylor και απλώς της ζήτησε να με κάνει να νιώσω λίγο ξεχωριστή σε μια συναυλία της στο Μάντσεστερ, που εγώ είχα σκοπό να πάω. Μετά το σόου η Taylor μας πήρε πίσω στο καμαρίνι της κι εκεί μου είπε, "Stephanie, είσαι στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν μου ζήτησες τίποτα. Θα μπορούσες να μου μιλήσεις και να σε βοηθήσω. Αλλά δεν το έκανες. Η μαμά σου μου είπε...» συνέχισε και πρόσθεσε:

«Μετά μου είπε πως ήθελε να μου επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου. Εκείνο που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να μας βοηθήσει να αγοράσουμε ένα σπίτι και όσα χρειαζόμουν για το μωρό μου. Μου είπε, "Θέλω να μπορείς να απολαύσεις την κορούλα σου, να μην έχεις να ανησυχείς για όλα αυτά". Εκείνη τη νύχτα μου έδωσε ένα χέρι βοηθείας και με σήκωσε από το έδαφος. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνει εδώ και 12 χρόνια» καταλήγει στην ανάρτησή της η Stephanie.

Πηγή βίντεο: ΑP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top