«Κάηκε» η Κουρσεβέλ στη συναυλία του Ρέμου – Λιβανέζοι κροίσοι και Έλληνες επιχειρηματίες στα πρώτα τραπέζια

400 ευρώ το άτομο για την πολυαναμενόμενη συναυλία

Έλληνες επιχειρηματίες και Λιβανέζοι κροίσοι κατέκλυσαν το χειμερινό Nammos στην Κουρσεβέλ στις Γαλλικές Άλπεις για να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, εδώ και δύο εβδομάδες οι υπεύθυνοι του ξακουστού bar restaurant οργάνωναν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τη συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή, ώστε να χωρέσουν 300 πρωτοκλασάτα ονόματα του επιχειρείν στα τραπέζια του σαλέ που σε μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 1.000 τ.μ.

Άραβες και Ρώσοι κροίσοι, θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου έσπευσαν στο θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων με ιδιωτικά αεροσκάφη που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Γενεύης και από εκεί με ελικόπτερα στο Rue de l’ Altiport της Κουρσεβέλ.

Όσοι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα με πτήσεις γνωστών αεροπορικών εταιρειών έφτασαν στη Γενεύη και από εκεί οδικώς για το βουνό, διανύοντας μια απόσταση περίπου τριών ωρών.

Στα πρώτα τραπέζια του Nammos, κάθισαν μεταξύ άλλων το ζεύγος Ζέιν, ο Χασάν Γκουντούρ με την παρέα του και το ζεύγος Τούφι και Χαλά Χούρι, όλοι τους πάμπλουτοι επιχειρηματίες λιβανέζικης καταγωγής.

Το μενού της μεγάλης βραδιάς κόστιζε 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιλάμβανε spicy κάβουρα ταρτάρ, σαλάτα Nammos και γαρίδα tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως rib eye με ψητές πατάτες. 

Η μεταφορά των πελατών έγινε εν μέσω σφοδρής χιονοθύελλας  με την συνδρομή αμαξών με άλογα, με έλκηθρα που έσερναν χάσκι αλλά και με θηριώδη οχήματα εκτός δρόμου που αντί για ρόδες είχαν ερπύστριες. 

Όσο για την διαμονή τους, όσοι δεν φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ, είχαν φροντίσει να κλείσουν από νωρίς δωμάτιο στα ακριβά ξενοδοχεία της Κουρσεβέλ.

Ο Αντώνης Ρεμος φιλοξενήθηκε μαζί με την σύζυγο του Υβόννη και την κόρη τους στο πολυτελές  «Grandes Alpes Private Hotel».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top