Τι να φορέσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Τρεις σχεδιάστριες μόδας προτείνουν στο star.gr

Αυτές τις γιορτές ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις

Τι να φορέσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Είναι η fashion απορία της εβδομάδας – μπορεί και του μήνα – για τις περισσότερες γυναίκες: «Τι να φορέσω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;».

Σίγουρα όλες θέλετε κάτι εντυπωσιακό, ώστε να μαγνητίσετε τα βλέμματα, αλλά και για να μπει το 2018 με το... δεξί!

Πριν πάτε για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής στα μαγαζιά – μην αγχώνεστε, προλαβαίνετε ακόμα – το star.gr μίλησε με τρεις σχεδιάστριες μόδας για να σας κάνουν τη ζωή (και τη δική μας, δε λέμε) λίγο πιο εύκολη!

Προτείνουν λύσεις για πολύ ξεχωριστές, λαμπερές και στιλάτες εμφανίσεις!

Τammy's Archive

Αν θέλετε ένα πιο... εκκεντρικό look, δεν έχετε παρά να δείτε κάποιες από τις προτάσες της τελευταίας συλλογής OPIUM TEA για τον χειμώνα 2018 της Thomais Handmade Fashion by Tammy's Archive.

ΓΑΛΑΖΙΟ

Φέτος το χειμώνα το γαλάζιο χρώμα αποτελεί την πιο αισιόδοξη τάση σε χρώμα. Τολμήστε ένα σούπερ μίνι φόρεμα αρκετά αποκαλυπτικό, αλλιώς συνδυάστε το με στενό παντελόνι κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το λουκ με ένα σατέν bomber jacket σε έντονο μοτίβο.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑ

Έχει φέτος τη τιμητική του. Ένα λαμπερό καπιτονέ μπόμπερ με γούνα στα μανίκια είναι μια πολύ καλή επιλογή, που σας προστεύει κι απ' το  κρύο!

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ 

Το κιμονό είναι ένα έδυμα που δε θα φύγει ποτέ απο το προσκήνιο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με 3/4 φαρδύ παντελόνι. Τονίστε τη μέση με μια ζώνη κορσέ σε έντονο κόκκινο.

 

ΠΑΓΙΕΤΕΣ 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δε θα μπορούσαν να λέιπουν απο τις ενδυματολογικές επιλογές οι παγιέτες. Το 2018, λοιπόν, το υποδεχόμαστε με λάμψη σε βαθύ μπλε συνδυασμένο με έντονο μοτίβο σε χρώματα του κόκκινου της παπαρούνας και του λευκού. Οι σούπερ ψηλές μπότες πάνω απο το γόνατο ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το μίνι φόρεμα σε 70'ς διάθεση.​​​​

KNLs

Oι αδελφές Μαρία και Δανάη Κανελλοπούλου, οι σχεδιάστριες που βρίσκονται πίσω από το γνωστό brand ΚΝLs  - το προτιμούν πολλές κυρίες από το χώρο της showbiz - προτείνουν δύο outfit με τα οποία θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις.

UMBER ΦΟΡΕΜΑ

To μεταξωτό Umber φόρεμα στο χρώμα των Χριστουγέννων, το γλυκό σοκολατί-μπορντό, είναι τόσο απαλό στο δέρμα λόγω του φυσικού του υφάσματος, που δε θα θέλετε να το βγάλετε απο πάνω σας.

Έχει τσέπες για πρακτικότητα, ακόμα και στις βραδινές εξόδους, και μια μεταλλική διακοσμητική λεπτομέρεια.

MINERAL ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ

Είναι η ιδανική και εύκολη επιλογή για τις γιορτές. Φοριέται σαν φόρεμα, αλλά και σαν τοπ.

Παραπέμπει σε κομπινεζόν και είναι η τάση της σεζον (lingerie). Χειροποίητο, από υπέροχο ημι-αδιάφανο πλισέ έχει άνετη εφαρμογή και γραμμή.  

Lila Nova

H νεαρή σχεδιάστρια Lila Nova προτείνει... «dress up the way you feel, like diva, lady or rock!». Επιλέξτε ένα από τα τρία looks που εκφράζει περισσότερο το γούστο σας.

DIVA 

Με ενα midi φόρεμα απο δαντέλα και κρόσια με αναφορές στο στυλ της δεκαετίας του '20, ιδανικό για πάρτι Gala. 

FANCY LADY 

Παγετένιο fancy colored μπουστάκι με midi φούστα σε πράσινο χρώμα και leather jacket, που φοριέται απο το πρωί μέχρι το βράδυ. 

 

ROCK

Τούλινη φούστα με Τ-shirt. Για να νιώθετε rock κάθε στιγμή!

Ό,τι και να βάλετε πάντως, να θυμάστε αυτό που έχει πει η Coco Chanel: "Η ομορφιά ξεκινά από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου". Οπότε ετοιμαστείτε να... λάμψετε! 
 

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr) 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top