«Κόλαση» η Κατερίνα Παπουτσάκη στη Χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση για το DownTown!

«Μεγάλωσα στις πορείες… Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγάζει τον sexy εαυτό της

«Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «DownTown». Η ηθοποιός μιλά για την παιδική της ηλικία, τον ανταγωνισμό στο χώρο της εργασίας της, για την επανάστασή της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν παιδί της Αλλαγής. «Μεγάλωσα στις πορείες… Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί».

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της. «Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη». 

Σε ερώτηση για την δική της επανάσταση η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει: «Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top