O πρίγκιπας Harry σε ρόλο δημοσιογράφου! Πήρε συνέντευξη από τον Barack Obama

Δείτε το βίντεο...

Εκλεκτός και έκτακτος προσκεκλημένος του BBC και της ραδιοφωνικής εκπομπής "Today Programme", ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama βρέθηκε απέναντι από τον πρίγκιπα Χάρι, για ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα και μία συνέντευξη.

Μόνο που όση η άνεση του Προέδρου, τόσο το τρακ του Ηarry με αποτέλεσμα ο Barack Obama να αρχίσει τα... διπλωματικά τρικ, για να «ξεκλειδώσει» κάπως τον νεαρό πρίγκιπα.

«- Πρέπει να μιλάω πιο γρήγορα, γιατί είμαι αργός ομιλητής», τον πείραξε στην αρχή ο Ομπάμα. «- Όχι, καθόλου. Είστε μια χαρά», απάντησε με σεβασμό ο νεαρός. «- Πρέπει να μιλάω με βρετανική προφορά;», τον ρώτησε.

«- Όχι, αλλά αν αρχίσετε να μιλάτε με παύσεις ανάμεσα στις απαντήσεις σας, θα αποκτήσετε την (γνωστή βρετανική) έκφραση», απάντησε κάπως πιο άνετα ο Ηarry. Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο πρίγκιπας εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν κάπως νευρικός με όλο αυτό, οπότε ο -αιωνίως ακομπλεξάριστος- Barack Obama τον ρώτησε: «- Μήπως θα ήθελες να σου πάρω εγώ συνέντευξη;» και λογικά κάπως έτσι θα έσπασε ο πάγος, καθώς η συνομιλία των δύο αντρών θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Δείτε βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top