Συνεχίζει ο Αϊβάζης την κόντρα του με τον Τσουρό! Το μήνυμά του στο Instagram - «Την επόμενη φορά που…»

Δείτε τι έγραψε ο ηθοποιός

Η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Μετά την απάντηση που έδωσε ο δημοσιογράφος στο «Πρωινό» στον ηθοποιό με αφορμή τη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ», ο Γιάννης Αϊβάζης ανταπάντησε μέσω Instagram αυτή τη φορά.

«Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα λίγο στην θέση τους! Για αρχή μου κάνει μεγάλη έκπληξη που ο κ.Τσουρος γνωρίζει τον μεγάλο μας Αλέξη Μινωτή!! Μπράβο του!! Δεν θα σταθώ εδώ!! Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι είναι κρίμα ένα ευγενικό και κατά πολλούς ένας εξελίξιμος νέος άνθρωπος της τηλεόρασης (εγώ τον έμαθα πέρσι ) να έχει ξεχάσει τους βασικούς κανόνες της δεοντολογίας και του τακτ που μπορεί να διακρίνει έναν άνθρωπο για χάρη της τηλεόρασης!!

Όταν προσβάλλεις δημόσια μια γυναίκα, μια μητέρα, έναν συνάδελφο σου, ένα δημόσιο πρόσωπο ή τέλος πάντων κάποιο πρόσωπο της δημόσιας ζωής ή όχι χρησιμοποιώντας τα λίγα τηλεοπτικά λεπτά που έχεις στη διάθεση σου συμμετέχοντας σε ένα πάνελ, χωρίς να σέβεσαι τα πολλά περισσότερα χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος είτε σαν ηλικία είτε στον χώρο τον οποίο εργάζεται αυτό αυτομάτως σε κάνει αναιδή και κίτρινο!!

Επιτρέψτε μου σαν μεγαλύτερο (40 χρόνων) και σαν παλαιότερο στον χώρο της τηλεόρασης (16 χρόνια) να σας δώσω μια μικρή συμβουλή: Ο σεβασμός και η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην ζωή του, όπως έχει πει άλλωστε και ο Αλέξης Μινωτής!! Την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάποιο θέατρο και θα θέλετε να συγχαρείτε κάποιον που έχετε εκθέσει, προσβάλλει, κρίνει κάκιστα χωρίς να έχετε καν την πείρα ή το δικαίωμα καλύτερα να το κάνετε εκτός κάμερας, είναι λίγο ξεπερασμένο να αναζητάτε την δημοσιότητα με αυτόν τον τρόπο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ, ταπεινά ….Γιάννης!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του Πρωινού...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top