«Ήταν πολύ ξεχωριστή εμπειρία»: Η Ελληνίδα από την Κρήτη που «μάγεψε» τη Βοστώνη, στη βραδιά προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δείτε το βίντεο

Το TD Garden της Βοστώνης, «φόρεσε» τα γαλανόλευκα με αφορμή την «άφιξη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αντίπαλος των Celtics. Περίπου 2.500 Ελληνες της διασποράς βρέθηκαν, πριν μία εβδομάδα, στο γήπεδο για την Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς (Greek Heritage Night). Eπίσης, διεξήχθη το "NIck Galis All-Stars Game" με τη συμμετοχή παιδιών 8-12 ετών.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η Ειρήνη Τορνεσάκη, ερμήνευσε τον Εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Λίγο πριν ξεκινήσει ακόμα μια πρόβα, η 26χρονη Ηρακλειώτισσα ερμηνεύτρια μίλησε στο Cretalive για την συμμετοχή της στην Ελληνική βραδιά και την συμμετοχή της στην διάσημη παράσταση του Cirque Du Soleil. 

«Mετακόμισα τον Μάρτιο στην Βοστώνη. Ήμουν στο Cirque Du Soleil για 3 χρόνια, ήμουν η μόνη τραγουδίστρια. Σταμάτησα από εκεί τον Μαρτιο. Τώρα κάνω εμφανίσεις μόνη μου, επίσης σε συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, αλλά και με το σχήμα Pharos Ensemble» λέει η 26χρονη Ηρακλειώτισσα τραγουδίστρια η οποία κάνει διεθνή καριέρα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική.

Mε παρουσίες σε αγώνες baseball η Ειρήνη είπε να... πατήσει και στα παρκέ του NBA. Την προηγούμενη Δευτέρα ήταν εκείνη που τραγούδησε τον ύμνο των ΗΠΑ, με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρωτεύουσα της Μασσαχουσέτης. Η ίδια περιγράφει το πως... «με πρότειναν στους Celtics άτομα της επιτροπής που διοργάνωνε το event. Στείλαμε ένα βίντεο και το ενέκριναν. Η επιτροπή που διοργάνωνε τη βράδια, ήταν ένα σύνολο ομάδων - συλλόγων - οργανισμών της Ελληνικής κοινότητας της Βοστώνης». 

 «Χάρηκα πολύ με την τόσο έντονη παρουσία του Ελληνικού στοιχείου στο γήπεδο. Ήταν πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Για μένα πολύ ήταν η χαρά, και η περηφάνια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά για τη νεολαία που βρέθηκε εκεί. Πολλοί από αυτούς τους νέους Έλληνες μετανάστευσαν πολύ πρόσφατα, και κάνουν μεγάλο αγώνα, προοδεύοντας με την αξία τους!» προσθέτει. 

(Δείτε στο βίντεο την ερμηνεία της Ειρήνης στο γήπεδο των Boston Celtics...)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top