Συντετριμμένη 34χρονη τραγουδίστρια: Απέβαλε για δεύτερη φορά - Το μήνυμα στο Instagram που συγκινεί

Δείτε τι έγραψε στους followers της

34χρονη τραγουδίστρια απέβαλε για δεύτερη φορά

Συντετριμμένη είναι η τραγουδίστρια της country Jana Κramer, η οποία απέβαλε για δεύτερη φορά. 

Η ίδια έχει μια πανέμορφη κορούλα, σχεδόν δύο χρόνων και περίμενε ένα ακόμη μωράκι, αλλά δυστυχώς το έχασε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Jana, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει το μωρό που κυοφορεί. 

Η 34χρονη, η οποία έγινε γνωστή και από το ρόλο της Alex Dupre στη σειρά “One Tree Hill”, τον Φεβρουάριο του 2016 έφερε στον κόσμο την κόρη της Jolie που απέκτησε από τον γάμο με τον σύζυγό της Mike Caussin. Οι δυο τους χώρισαν για λίγο καιρό, αφότου η ίδια ανακάλυψε ότι την απάτησε αρκετές φορές με διαφορετικές γυναίκες. Ωστόσο, η Jane έμεινε και πάλι έγκυος, αλλά δυστυχώς απέβαλε και μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Σήμερα είμαι 1-3. Δημοσίευσα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σήμερα για έναν και μόνο λόγο επειδή η σιωπή είναι ανυπόφορη. Δεν θέλω τη συμπάθειά σας ή ότι λυπάστε. Απλά δεν θέλω να νιώθω μόνη. Ξέρω ότι δεν είμαι”, έγραψε αποκαλύπτοντας πως απέβαλε.

Και συνέχισε: “Αυτό δυστυχώς, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος ήθελα να το φωνάξω δυνατά αλλά γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους πρέπει μια γυναίκα να περιμένει. Και έτσι, επειδή δεν το ξέρουν πολλοί, υποφέρουμε σιωπηλά... κάτι που έκανα στο παρελθόν αλλά όχι τώρα!”.

Τέλος η Jana Κramer εξομολογήθηκε γιατί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτή της τη μάχη. “Για όλες εκείνες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν χάσει ένα έμβρυο και χρειάζονται υποστήριξη και ένα μέρος για να θρηνήσουν το μικρό που έχασαν, ας είμαστε εκεί η μία για την άλλη. Δεν χρειάζεται να νιώθετε μόνες και ίσως μιλάω μόνο στον εαυτό μου αλλά αν θέλετε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε τον πόνο σας, είμαι εδώ για εσάς...”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top