Θανάσης Βισκαδουράκης: Δε βλέπω Λιάγκα, δε μου λέει κάτι

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Για την πατρότητα, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει από μικρό παιδί. Όταν δουλεύεις 16 ώρες την ημέρα ένα κομμάτι ψωμί θα το φας. Το έχω πει κατ’ επανάληψιν ότι 3 χρόνια έτρωγα σκέτα μακαρόνια με κέτσαπ. Δεν είχα ψυγείο, δεν είχα κουζίνα, δεν είχα κρεβάτι. Ακόμα στο σπίτι – η Κατερίνα γελάει – έχω κάποια πράγματα του παρελθόντος για να θυμάμαι. Έχω ακόμα το στρώμα θαλάσσης που κοιμόμουν», είπε αρχικά.

«Τι να δω; Δεν μου λέει τίποτα. Είναι ένας που φωνάζει, ένας που τα ξέρει όλα, κάνει κριτική, φωνάζει… Ενώ έχει ταλέντο. Βλέπω ότι έχει μία μόρφωση, κάνει το αντίθετο για να καταστρέψει το ταλέντο του. Να μιλούσαμε σαν άντρες θα του έλεγα “Γιατί καταστρέφεις το ταλέντο σου; Να ασχολείσαι με το κίτρινο; Να καλείς ανθρώπους που δεν έχουν θέση στην τηλεόραση”», απάντησε όταν ρωτήθηκε ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν παρακολουθεί, "στολίζοντας" τον παρουσιαστή και το Late Night Show του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top