Έτοιμη για τα Όσκαρ πορνό η...μονογαμική πορνοστάρ της Ελλάδας - Υποψήφια για τα «Πιο Εντυπωσιακά Στήθη στον Κόσμο»

Η Ίννα Ιννάκι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη βιομηχανία του σεξ

Η μονογαμική πορνοστάρ της Ελλάδας που διεκδικεί Όσκαρ

Πέρυσι τιμήθηκε ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών στην Ευρώπη και φέτος διεκδικεί… Όσκαρ!

Ο λόγος για την πορνοστάρ της Ελλάδας Iννα Ιννάκι, γνωστή κατά κύριο λόγο στο κοινό από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες της ελληνικής Sirina Entertainment, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει περίοπτη θέση στην ελίτ του παγκόσμιου πορνογραφικού γίγνεσθαι, γεγονός που έρχεται να επισφραγίσει η νέα υποψηφιότητά της για τα «Πιο Εντυπωσιακά Στήθη στον Κόσμο».

Ηδη η διάσημη πορνοστάρ διαγωνίζεται με άλλες 52 κορυφαίες συναδέλφους της στην online ψηφοφορία για μία θέση στην πεντάδα των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο στην απονομή που θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου του 2018 στο «Hard Rock Hotel & Casino» του Λας Βέγκας. 

Η Ιννα μοιράστηκε περήφανη την υποψηφιότητά της με τους 200.000 followers της στο Twitter και τους άλλους 100.000 στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μελαχρινή Ίννα έχει καταφέρει να επιβάλει τους δικούς της όρους στον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να εργάζεται ως ηθοποιός αισθησιακών ταινιών. Μπορεί, λοιπόν, να υπερηφανεύεται ότι δεν αναγκάστηκε ποτέ να συνευρεθεί ερωτικά με άλλον συνάδελφό της πέραν του συντρόφου της, επίσης εγνωσμένης φήμης πορνοστάρ, Τεό. Η Ιννάκι γυρίζει ταινίες με παρτενέρ αποκλειστικά τον αγαπημένο της. Βεβαίως, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες τα πράγματα διαφοροποιούνται. 

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί συχνά σε ταινίες λεσβιακού περιεχομένου και, σύμφωνα με όσα έχει ομολογήσει στις συνεντεύξεις της, είναι κάτι που απολαμβάνει όχι μόνο στο πλαίσιο των ταινιών αλλά και στη ζωή της - στα φετίχ της συγκαταλέγεται και η ποδολαγνεία.  Οσο για τον σύντροφό της, αυτός είναι ελεύθερος να αλλάζει γυναίκες παρτενέρ όποτε ο ρόλος του το απαιτεί. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top