Βουρκωμένη η Χριστίνα Παππά μίλησε πρώτη φορά για την εμπλοκή της στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου!

Δείτε το βίντεο

Σα να βλέπει ένα κακό όνειρο νιώθει η Χριστίνα Παππά μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα της κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά, το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή «Tatiana Live», για τον έντονο διασυρμό που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες καθώς διάφορα δημοσιεύματα είχαν το όνομά της στη λίστα με όσους ήταν σε αυτό το κύκλωμα.

«Αρρωσταίνω με αυτά που ακούω και βλέπω», λέει η ίδια μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν.

«Ότι και να λένε ορισμένοι, ο κόσμος όσο και να τον παραπλανήσουν, βλέπει», τονίζει για τα μηνύματα που δέχεται από τον απλό κόσμο.

«Έλεγα στην αρχή να μη βγω», λέει η Χριστίνα Παππά αλλά αποφάσισε να δώσει αυτή την τηλεοπτική συνέντευξη για να και ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Με στεναχωρεί για το μικρό ποσοστό των ανθρώπων με στεναχωρεί να αφήνω μία εικόνα και μία ψευδαίσθηση», εξηγεί για την απόφασή της.

Bουρκωμένη η ηθοποιός για τον αντίκτυπο που έχει όλη αυτή η ιστορία κυρίως στην οικογένειά της, στη μαμά της και στο γιο της, Δημήτρη, είπε:

«Νιώθω θυμό και οργή για όσα ειπώθηκαν για μένα» και πρόσθεσε: «Έχω βάλει 5 δικηγόρους και έχω τσουβάλια αγωγές».

«Αν αποδειχτεί το αντίθετο να με λιθοβολήσουν», είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή, πέρα από τον γιο της, ούτε οι συνεργάτες της, Θέμης Γεωργαντάς και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top