Πωλείται η ερωτική «φωλίτσα» της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry – Δείτε φώτο

Η μίνιμαλ διώροφη κατοικία στον Καναδά με τα τρία υπνοδωμάτια και τους στιλάτους χώρους

Φώτο απο την ερωτική φωλιά της Meghan Markle με τον Harry

Εξωτερικά, το σπίτι όπου έμενε η Meghan Markle στο Τορόντο του Καναδά φαίνεται απλό και ίσως… αδιάφορο. Εσωτερικά όμως «κρύβει» πολλά μυστικά, καθώς εκεί μέσα «φώλιασε» ο έρωτας της Μeghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Το πριγκιπικό ζευγάρι που ετοιμάζεται ν΄ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κανόνιζε τις συναντήσεις του σε αυτή τη διώροφη μίνιμαλ κατοικία που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Τορόντο και η οποία είχε νοικιαστεί από την παραγωγή της σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Meghan Markle.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του εξ΄αποστάσεως, ο Harry επισκεπτόταν την 36χρονη ηθοποιό σε αυτό το σπίτι δυο φορές το μήνα, ταξιδεύοντας από τη Μεγάλη Βρετανία στον Καναδά για να τη δει.

Πλέον, αποτελεί πόλο έλξης για επίδοξους αγοραστές που θέλουν να ζήσουν στους χώρους όπου ζούσαν τον έρωτά τους η ηθοποιός και ο πρίγκιπας.

Όπως μεταδίδει η “Daily Mail”, τώρα που η Meghan μετακόμισε στο παλάτι του Kensigton, η μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακή της κατοικία, πωλείται στην τιμή των…. 810.000 λιρών, (500.000 πιο ακριβά απ΄ότι πωλούταν πριν μια δεκαετία).

Η μεσιτιτική εταιρία «Freeman Real Estate», γνωρίζοντας πως πολλοί «περίεργοι» θα δηλώσουν δήθεν «αγοραστές» ώστε να δουν τον χώρο από κοντά, είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις επιλογές που κάνει.

Διακοσμημένο με… 50 αποχρώσεις του γκρι, η πρώην ερωτική φωλιά του ζεύγους διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, cinema room, μοντέρνα κουζίνα, και δυο λουτρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top