H αποκάλυψη του Rusell Crow στα AACTA Awards που "πάγωσε" το κοινό: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα»

Την ώρα που τα ροζ σκάνδαλα στο Hollywood "σκάνε" το ένα μετά το άλλο

Rusell Crow: «Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα»

Ένα όχι και τόσο «επιτυχημένο» αστείο έκανε κατά τη διάρκεια των Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards στο Sydney, ο Rusell Crow, o οποίος αποκάλυψε ότι «σοδόμισε» μία συνάδελφό του κατά τη διάρκεια ερωτικής σκηνής… κατά λάθος!

Όπως είπε, το «ατύχημα» συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Romper Stromper» με την Jacqueline McKenzie όταν και οι δύο ήταν στην αρχή της καριέρας τους. 

Αυτό βέβαια το είπε για να τονίσει την ανάγκη για «ευαισθησία» στην κινηματογραφική βιομηχανία. Όμως, την ώρα που στο «Hollywood» το ένα σεξουαλικό σκάνδαλο «σκάει» το ένα μετά το άλλο, η "εξομολόγησή" του ήταν πολύ φυσικό να «παγώσει» τους θεατές.

«Στην ταινία έπρεπε να κάνω πως σοδομίσω την ηθοποιό Jacqueline McKenzie. Προσπαθούσα να κρατήσω το προστατευτικό που φορούσα μακριά από το δικό της. Βλέπετε, φορούσε ένα πλαστικό πράγμα που είναι ειδικό για τέτοιες σκηνές, έτσι ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Εν τέλει δεν έγινε όπως νομίζαμε, καθώς το δικό μου προστατευτικό έσπασε την ώρα του γυρίσματος. Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας "ξεκαθάρισε" πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία» ανέφερε. 

Η αποκάλυψή του θεωρήθηκε τόσο προκλητική και προσβλητική, που «κόπηκε» από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία.

Μέσω του λογαριασμού της στο facebook πάντως, η Jacqueline McKenzie που έχει δηλώσει στο πλαίσιο του κινήματος #Metoo, πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και η ίδια, έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

«Η ταινία γυρίστηκε το 1991, ήμασταν και οι δύο αρχάριοι, πραγματικά ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, όπου προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την σεμνότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top