Ένα ιδιαίτερο βραβείο για την Jennifer Lawrence

Τιμήθηκε με το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award

H Jennifer Lawrence το πρωί της Τετάρτης, τιμήθηκε με το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award, στην όμορφη εκδήλωση του The Hollywood Reporter στο Λος Άντζελες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγινε η νεώτερη γυναίκα που απέσπασε αυτό το βραβείο, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω βραβείο δίνεται κάθε χρόνο σε μια γυναίκα για την φιλανθρωπική δράση στον κλάδο της.

Η βράβευση έρχεται αμέσως μετά την συνέντευξη στην Oprah Winfrey για το The Hollywood Reporter.

Η  διάσημη ηθοποιός εξήγησε πως ο λόγος που επέλεξε να κάνει την ταινία «Red Sparrow» ήταν γιατί ένιωσε ότι έτσι θα «πάρει κάτι πίσω», σχολιάζοντας πως είχε «χημεία» με την ταινία και πως ήταν σαν «να γνωρίζω έναν σύντροφο».

«Το "Red Sparrow" ήταν σεξουαλικό και δεν είχα κάνει τίποτα σέξι ή σεξουαλικό. Το φοβόμουν από το 2014 κι έπειτα, όταν είχαν διαρρεύσει οι γυμνές φωτογραφίες μου. Σκεφτόμουν πως δεν πρόκειται ποτέ να το ξανακάνω, πως ποτέ δεν θα μοιραστώ ξανά αυτό το κομμάτι του εαυτού μου από τότε που κοινοποιήθηκαν αυτές οι φωτογραφίες χωρίς τη θέλησή μου. Αλλά μετά είπα ναι στο "Red Sparrow" γιατί ένιωσα πως έτσι παίρνω κάτι πίσω», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Jennifer Lawrence μίλησε και για το σκάνδαλο σεξουαλικών επιθέσεων γύρω από τον Weinstein λέγοντας πως η ίδια γνώριζε τον παραγωγό από τότε που ήταν 20 ετών, αλλά πως ποτέ δεν είχε ανάλογη εμπειρία μαζί του καθώς υπήρξε «πατρικός» απέναντί της. «Μιλώντας για τον εαυτό μου, τον γνωρίζω από τότε που ήταν 20 και απέναντί μου ήταν πάντα καλός- εκτός από τις στιγμές που δεν ήταν, οπότε εγώ τον αποκάλεσα μαλάκα και πήγαμε παρακάτω. Μαζί μου ήταν πατρικός. Οπότε χρειάστηκα λίγο καιρό για να το επεξεργαστώ όλο αυτό γιατί πίστευα πως τον γνώριζα καλά, και μετά ακούω πως κατηγορείται για βιασμό. Όλοι ξέραμε πως είναι ζώο, πως ήταν σκληρός τύπος, μπρουτάλ, δεν μπορούσε να διαπραγματευτείς μαζί του», σημείωσε η ίδια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top