«Δυναστεία»: Η διάσημη σαπουνόπερα επιστρέφει στη μικρή οθόνη - Ποια ηθοποιός πήρε το ρόλο της Joan Collins

Ακόμα είναι κολλημένη στο μυαλό μου η μουσική από τις αμερικάνικες σαπουνόπερες που έπαιζαν back-to-back στην ελληνική τηλεόραση στα ‘90s και είχαν όλες τις γιαγιάδες κολλημένες στην TV να παρακολουθούν τι είπε η Krystle, η Fallon, η Carol - κι όπως αλλιώς τις έλεγαν!

Δεν καταλάβαινα, δε, καν πότε άλλαζε σειρά από τη «Δυναστεία» στα «Ατίθασα Νιάτα» και την «Τόλμη και Γοητεία», αφού όλες οι πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης – με το μαλλί λακαρισμένο όσο δεν πάει – και όλοι οι πρωταγωνιστές – με τα μουστάκια τους και το μαλλί γλειμμένο με μπριγιαντίνη – μου φαίνονταν ίδιοι. Τώρα ξεκινάει και πάλι – ναι, πάλι από την αρχή – η «Δυναστεία» (ελπίζω με άλλη μουσική για τίτλους αρχής και τέλους), η σειρά από την οποία μάθαμε οι νεότεροι την Joan Collins.

Αυτή βέβαια που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της θρυλικής Alexis Carrington, δεν είναι άλλη από τη Nicollette Sheridan - παλιά… «καραβάνα» στις σαπουνόπερες!

Εμφανιζόταν για έξι χρόνια στο σήριαλ «Desperate Housewives», ενώ την έχουμε δει και στο «Dallas».

Η σειρά επιστρέφει στην TV την ερχόμενη Τετάρτη στο κανάλι "CW" και όπως όλα δείχνουν θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top