Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτο από τα γυρίσματα του νέο του video clip «Σώπα κι άκου»

Γυρίστηκε στις Αλυκές Αναβύσσου

«Σώπα κι άκου», η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη οπτικοποιήθηκε!

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη ξεχώρισε ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, και ήδη έχει καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trending videos στο YouTube.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Αλυκές Αναβύσσου. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος περιπλανώμενος ολομόναχος σε μια ερημική τοποθεσία, ξεσπάει μέσα από τους γεμάτο νόημα στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και τη δυναμική μουσική σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη, δημιουργώντας μια συναρπαστική έκρηξη συναισθημάτων η οποία εναρμονίζεται πλήρως με το γύρω περιβάλλον, στο οποίο έρχονται τα πάνω κάτω εξαιτίας της έντασης του τραγουδιστή.

Ο συνεχής αντικατοπτρισμός των συναισθημάτων του Γιώργου Μαζωνάκη στον φακό της κάμερας του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου συναρπάζει και κορυφώνεται με ένα εντυπωσιακό rewind των έντονων αυτών στιγμών, οι οποίες φτάνουν εκεί ακριβώς απ’ όπου ξεκίνησαν: στην μοναχική αλλά επιβλητική παρουσία του καλλιτέχνη η οποία αποτυπώνεται πλήρως στο γεμάτο ένταση και νόημα βλέμμα του.

Το «Σώπα κι άκου» είναι το ολοκαίνουργιο hit single του Γιώργου Μαζωνάκη και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top