Άκης Ζήκος – Ρούλα Σταματοπούλου: New love in town – Μια φιλία χρόνων κατέληξε σε δυνατό έρωτα

Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση και η αποκάλυψη της σχέσης τους

Ζήκος και Σταματοπούλου είναι φουλ ερωτευμένοι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Άκης Ζήκος και η make-up artist, Ρούλα Σταματοπούλου ζουν τον απόλυτο έρωτα και όπως φαίνεται δεν το κρύβουν!

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, οι δυο τους υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι στο παρελθόν. Όμως το βράδυ της Τρίτης το ζευγάρι κυκλοφόρησε σε γνωστό bar του Κολωνακίου και δεν έκρυβε τη σχέση του…

Μάλιστα, στενή φίλη της Ρούλας αποκάλυψε στο περιοδικό: «Είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Γνωρίζονταν από παλιά, αφού είχαν κοινές παρέες, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γνωστή make-up artist, η οποία καθημερινά επιμελείται το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη, είχε πολλά χρόνια σχέση με τον σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ συζούσαν και στο ίδια σπίτι τα τελευταία πέντε χρόνια!

Από την άλλη πλευρά και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν παντρεμένος και πρόσφατα χώρισε από την Καρολίνα Χίτζελ μετά από σχεδόν 7 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας. Μάλιστα, ο Άκης Ζήκος έχει ακόμα μια κόρη από τον πρώτο  του γάμο, την 16χρονη Λυδία…

Σήμερα το νέο ζευγάρι της πόλης είναι full ερωτευμένο και ζει ευτυχισμένο μαζί! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top