Δεν υπάρχει το στιγμιότυπο! Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα όταν βλέπει τον Τζίμη Πανούση να κάθεται δίπλα της

Στο θέατρο

Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα όταν βλέπει τον Τζίμη Πανούση

Ποιος να το περίμενε ότι η Άννα Νταλάρα θα πήγαινε στο θέατρο και δίπλα της ακριβώς θα καθόταν ο Τζίμης Πανούσης!

Κι όμως… συνέβη και αυτή η αμήχανη στιγμή καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό!

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης μαζί με την κόρη του πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Λυσσασμένη γάτα» η οποία έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Θησείον και – κατά σύμπτωση- δίπλα στον Τζίμη Πανούση καθόταν η γνωστή πολιτικός και σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα.

Βλέπετε, ο Τζίμης Πανούσης και ο Γιώργος Νταλάρας είχαν μια μεγάλη κόντρα η οποία κατέληξε στα δικαστήρια. Βέβαια, αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αντίδραση της Άννας Νταλάρα, όταν συνειδητοποιεί ότι ο Τζίμης Πανούσης κάθεται το δίπλα της. Το πρόσωπό της ξινίζει και το βλέμμα της είναι όλα τα λεφτά!

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ του συζύγου της με τον εκκεντρικό καλλιτέχνη κρατά από το 1997, όταν ο  Τζίμης Πανούσης στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να τον σύρει στα δικαστήρια. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές για κάθε φορά που έλεγε το όνομά του.

 Ο Πανούσης, όμως, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε να κάνει τα δικά του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!»

Το 2016 ο Νταλάρας σε συνέντευξή του, είχε πει χαρακτηριστικά για τη διαμάχη τους: «Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top