Μέμος Μπεγνής: Έφτιαξε μέσα στο σπίτι του Χριστουγεννιάτικο χωριό

Δες τον εντυπωσιακό στολισμό του ηθοποιού

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, μπήκε για τα καλά στο σπίτι του Μέμου Μπεγνή.

Ο διάσημος ηθοποιός αγαπά ιδιαίτερα τις γιορτές των Χριστουγέννων και τα τελευταία χρόνια δεν παραλείπει να μας παρουσιάσει τις δημιουργίες του, τα χριστουγεννιάτικα χωριά που κάνουν το κλίμα του σπιτιού του άκρως γιορτινό.

Αυτό ακριβώς έκανε και φέτος και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις προετοιμασίες, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα:

Μάλιστα σε μία από αυτές έγραψε: «Αγαπώ τόσο πολυ τα Χριστούγεννα.... δεν μπορω να το εξηγήσω... απο μικρό παιδι ομως με μαγευαν!! Τρελαινομαι οταν σιγά σιγά αρχίζουν να σκάνε μύτη οι πρώτες ενδείξεις... θελετε καποια φωτάκια σε ενα μπαλκονι, ενα εποχιακό μαγαζι που βάζει Χριστουγεννιάτικα, μια βιτρίνα που ξαφνικα ειναι στολισμένη; Χτυπάει η καρδια μου δυνατά καθε χρόνο οταν ερχεται η στιγμή αυτής της «πρώτης» επαφής με τη γιορτή αυτη. Τοτε λοιπόν αρχίζω να σχεδιάζω τα δικά μου. Όσοι το ξέρετε κανω μια υπερπαραγωγή σπιτι!! Όσοι δεν το ξέρετε θα το δείτε! Βουνό μεχρι το ταβάνι, χριστουγεννιάτικο χωριο, τρένα κινούμενα, παιχνίδια. Και ολο αυτο ειναι μια σπέσιαλ τελετη με φίλους για να το φτιάξουμε. Και η βραδια καταλήγει με σβηστά τα φώτα, αναμενα μονο τα φωτάκια και μια χριστουγεννιάτικη ταινία, παρεα με τσάι, καφε η ζεστη σοκολάτα. Αρχίζω λοιπόν απο σημερα τις βάσεις γι αυτο το χωριο, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε μια εβδομαδα. Η πρώτη φωτο που θα δείτε δε θα Λεγα οτι ειναι ωραια. Προμηνύει ομως τι μέλλει γεννεσθαι!! Θα ενημερώνω καθε μερα με την πρόοδο!! Καλή αρχή σε όλους με Χριστούγεννα μαγικά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top