Jennifer Lawrence για επίθεση από hacker: «Ένιωσα σα να βιάστηκα από όλο τον γ... τον πλανήτη»

Όσα είπε σε συνέντευξή της

Jennifer Lawrence: Ένιωσα σα να βιάστηκα από τον πλανήτη

“I feel like I got gang-banged by the f—— planet”.

Με αυτή την φράση, που σε ακριβή μετάφραση λέει «Βιάστηκα από όλο τον γ... πλανήτη» περιέγραψε η Jennifer Lawrence τα συναισθήματά της για το πώς ένιωσε όταν είδαν το φως της δημοσιότητας γυμνές της φωτογραφίες, μετά από επίθεση που δέχτηκε από χάκερ, που χάκαραν την υπηρεσία iCloud της Apple και δημοσίευσαν προσωπικές της στιγμές.

Σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, η 27χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε καιρός για να "αναρρώσει" από το σκάνδαλο στο οποίο υπήρξε πρωταγωνίστρια, το 2014.

«Όταν έγινε το χακάρισμα, η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις», δήλωσε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να την επεξεργαστώ. Όταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό, ήταν σαν να με κρατούσαν όμηρο και κάθε ώρα έβγαινε στο φως και κάτι καινούργιο. Αισθανόμουν σαν να με χτυπούσε μία συμμορία πλανητική, δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω».

Μάλιστα, η Lawrence θέλοντας να δείξει το σοκ της, εξήγησε: “Δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος στον κόσμο που δεν μπορούσε να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Μπορούσε κανείς να τρώει barbecue και κάποιος να βγάλει το κινητό του και να βρει τις φωτογραφίες. Ήταν κάτι απίστευτα δύσκολο να επεξεργαστώ.”

“Πολλές γυναίκες χτυπήθηκαν από τους hackers και αρκετές από αυτές επικοινώνησαν μαζί μου για να κάνουμε μήνυση στην Apple και σε άλλους, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα μου έφερνε γαλήνη, τίποτα από αυτά δεν θα έφερνε πίσω σε μένα και τον (τότε) σύντροφο μου, για τον οποίο προορίζονταν οι φωτογραφίες, το γυμνό μου σώμα. Δεν θα έφερνε τίποτα από όλα αυτά πίσω", εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε ότι ένας από τους hackers καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση αλλά σύμφωνα με την Jennifer, δεν υπήρξε κάποια βοήθεια σε αυτή και στα άλλα θύματα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top