Την προσοχή σας! Η Gwyneth Paltrow θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας

Με τον Brad Falchuk - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 21-11-2017 21:03

Παντρεύτηκε, χώρισε και μοιάζει να μην έχει απογοητευτεί από το θεσμό του γάμου. Και πώς φαίνεται αυτό; Μα με το να αρραβωνιαστεί ξανά!

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow που σύμφωνα με τα ξένα μέσα είναι έτοιμη να ανεβεί ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Us Weekly, η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Brad Falchuk. Αν και το ζευγάρι ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επάνω στην ευχάριστη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, πρόσωπο από το περιβάλλον του δήλωσε ότι ο γάμος ήταν κάτι που συζητούσαν μεταξύ τους τον τελευταίο χρόνο.

"Και οι δύο ήξεραν ότι θα γίνει, αλλά δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για εκείνους, μιας και ο ένας και ο άλλος έχουν υπάρξει παντρεμένοι για πολλά χρόνια. Δεν ήταν κάτι επείγον για τους ίδιους", δήλωσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Gwyneth πρωτοσυνάντησε τον συγγραφέα το 2014, όταν έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά Glee, στην οποία ήταν συμπαραγωγός με τον Ryan Murphy. Ωστόσο, ο έρωτάς τους έμεινε κρυφός για περίπου ένα χρόνο.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, την Apple και τον Moses.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top