Ρέμος, Καινούργιου, Καλογρίδη διασκέδασαν στον Σαμπάνη

Δείτε φωτογραφίες

Ρέμος, Καινούργιου, Καλογρίδη διασκέδασαν στον Σαμπάνη

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής, ανατρεπτικός και ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του κερδίζει και φέτος τον χειμώνα, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, το στοίχημα με τη μεγάλη επιτυχία, έχοντας στο πλευρό του τη Μελίνα Μακρή, τον Steven Τριανταφυλλίδη και τη Θωμαή Απέργη.

Φίλοι, θαυμαστές αλλά και από το χώρο της showbiz γέμισαν το  ACRO Club και επικράτησε το αδιαχώρητο με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει σε ένα live party μέχρι το πρωί! Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόμενος από την Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νατάσα Καλογρίδη, η Σόφη Πασχάλη παρέα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Βασίλη Βασάλο και τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος παρέα με το Νικόλα Παπαδόπουλο και τη Δανάη Παππά και πολλοί άλλοι.

Special guest οι Goin' Through που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους με ένα δυνατό live performance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ το dj set ανέλαβε με τεράστια επιτυχία η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη όπου ανέβασε το κοινό με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top