Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες».

Η ηθοποιός εμφανίζεται στην σκηνή με ένα «προκλητικό» κουστούμι, όπως το χαρακτήρισαν πολλοί, το οποίο καλύπτει το στήθος της με στρας και ειδική επένδυση.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στενής φίλης της και ηθοποιού, Ντόρας Δούκα, η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία ενσάρκωσε πρώτη το ρόλο, προκαλώντας τον ίδιο ντόρο για το κοστούμι της, ξέσπασε γράφοντας χαρακτηριστικά:

 «[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ]]] Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την Μαρία Κορινθίου. Δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της. Ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι. Αν έμοιαζε με το δικό μου η όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου; Και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους αυτό δεν σας σόκαρε??? Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της. Και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία …….[[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ]]]]».

Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου ευχαρίστησε την Μάρθα Καραγιάννη αναδημοσιεύοντας το εν λόγω μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Tags: