Μαίρη Συνατσάκη: Γυμνή στη σκηνή - Η παράκλησή της στο κοινό και η πρεμιέρα της στο μιούζικαλ «Hair»

Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών»

Πρεμιέρα έκανε στο θέατρο «Χώρα» το μιούζικαλ «Hair», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαίρη Συνατσάκη.

Τα «παιδιά των λουλουδιών» εντυπωσίασαν το κοινό με την ερμηνεία τους και την άνεση τους στη σκηνή, αφού εμφανίστηκαν γυμνοί.

Το διάσημο ροκ μιούζικαλ ανεβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη παράστασή του.

Το «HAIR» μιλά για την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπηδων της εποχής του «Υδροχόου», δηλαδή της έλευσης ενός καλύτερου μέλλοντος για την ανθρωπότητα, όπως εκφράστηκε μέσα από τους στίχους του «Aquarious», που ήταν το γνωστότερο τραγούδι του μιούζικαλ.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο και εξέπληξε ευχάριστα το κοινό.

Η παρουσιάστρια στο τέλος του μιούζικαλ εμφανίζεται γυμνή και μάλιστα δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να δει φωτογραφία ή βίντεο από την επίμαχη σκηνή να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.  

 «Υπάρχει μία σκηνή που αφαιρούμε τα ρούχα μας αλλά είναι πολύ στο πλαίσιο του έργου και έχει απολύτως νόημα σεναριακά, σκηνοθετικά και στο μυαλό μου και γι’ αυτό εκείνη τη στιγμή αισθανόμαστε άνετα… Δεν έχει τίποτα, το ροζ και το κίνκι, τίποτα… Είναι απελευθερωτικό! Ο κόσμος να σεβαστεί να μη βγάλει φωτογραφίες και βίντεο εκείνη την ώρα, αυτό δε θα μου άρεσε να το δω στο internet» είπε στους δημοσιογράφους. 

 

Δείτε ποιοι έδωσαν το ''παρών'':

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Ευγενία Σαμαρά 

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Μαίρη Συνατσάκη 

Χρήστος Σαμοΐλης-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Τρύφωνας Σαμαράς-Γιάννης Ποιμενίδης 

Μαίρη Συνατσάκη-Δημήτρης Μαλισσόβας-Κρυσταλλία 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top