Πυρ και μανία η Δέσποινα Βανδή μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της! «Θα έπρεπε να σέβεστε!»

Το ξέσπασμά της στο Instagram

Το ξέσπασμα της Βανδή για δημοσίευμα περιοδικού

Έξαλλη έγινε η Δέσποινα Βανδή με  δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού το οποίο αναφέρεται στη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της.

Η πολυτελής μεζονέτα στη Βούλα όπου μένει με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη μπήκε στο στόχαστρο κακοποιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τη στιγμή που όλα τα μέλη της οικογένειας απουσίαζαν, ενώ οι δράστες πήραν χρήματα και κοσμήματα.

Μέσω Instagram, η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε για το δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού το οποίο επικαλείται δηλώσεις της για το συμβάν και δεν έκρυψε την οργή της.

«Σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως κυκλοφορεί περιοδικό με αποκλειστικές μου δηλώσεις, τις οποίες ποτέ δεν έδωσα. Αυτήν τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι η ψυχολογία των παιδιών μας και κάνουμε προσπάθεια να «γράψει» όλο αυτό που συνέβη, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, στην ψυχή τους. Το να τιτλοφορείτε με δήθεν δηλώσεις μου “ήταν σαν βιασμός” είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα έπρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας το παρακάτω post. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top