Μπελάδες έχει ο θείος της Kate Middleton! Άφησε αναίσθητη τη γυναίκα του χτυπώντας την με...γάντζο

Δείτε τι συνέβη

Ο θείος της Kate έδειρε τη γυναίκα του με γάντζο

Προβλήματα και μάλιστα σοβαρά δημιουργεί στην Kate Middleton ο θείος της, έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του!

Ο Gary Goldsmith μάλιστα κινδυνεύει και με φυλάκιση, διότι όχι μόνο γρονθοκόπησε την σύζυγό του, αλλά την κλωτσούσε και αλύπητα, αφήνοντάς την αναίσθητη.

Ο θειος της Δούκισσας του Κέμπριτζ εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε την απρεπή συμπεριφορά του, λέγοντας μεν ότι επιτέθηκε στην σύζυγό του, αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιέγραψε εκείνη. Είπε ότι απλά της έδωσε μερικές... σφαλιάρες. Ο ταξιτζής όμως που μετέφερε το ζευγάρι στο σπίτι έπειτα από έξοδο κατέθεσε στο δικαστήριο και έδωσε μια άλλη εικόνα του τι έγινε.

Είπε ότι ο Gary ήταν τύφλα στο μεθύσι και μόλις έφτασαν στην εξώπορτα του σπιτιού τους, εκείνος άρχισε να την χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο με ένα γάντζο, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί στο πάτωμα.

Στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσά, ενώ εκείνη είχε κλειστά τα μάτια της και δεν αντιδρούσε για 15 δευτερόλεπτα.

Ο θείος της Kate Middleton αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 6 μήνες, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου.

(Ο Gary με τη γυναίκα του)

Να σημειωθεί πως ο Gary Goldsmith είναι ο μικρότερος αδελφός της μητέρας της Kate, είναι επιχειρηματίας και η περιουσία του εκτιμάται στα 30 εκατ. δολάρια.

Πάντως ο ίδιος είχε κάνει αίσθηση στα μέσα, καθώς στον γάμο της Pippa Middleton είχε πάει μόνο στην τελετή, διότι δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι, αποδεικνύοντας πως δεν έχει την καλύτερη σχέση με τις ανιψιές του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top