Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον επί 4 χρόνια σύντροφο της καταγγέλει στο STAR η νεαρή ηθοποιός Βασιλική Πετρίδου. Τη χτύπησε στο κεφάλι και την έστειλε στο νοσοκομείο.

"Του είχα δανείσει κάποια χρήματα και μετα έμαθα ότι μου έλεγε ψέματα, ότι δεν μου είχε πει την αλήθεια για το λόγο που τα ήθελε και όταν τα ζητησα πίσω ξεκίνησε όλο αυτό", είπε η ηθοποιός στην κάμερα και συνέχισε: "Ξεκίνησε να με βρίζει , μετα να με χτυπάει , μου έλεγε ότι υπάρχει κάποια αληθεια πίσω από όλο αυτό του ελεγα ότι έχω αποδείξεις…".

Η Βασιλική Πετρίδου είναι ηθοποιός. Συμμετέχει στην σήριαλ «Παρθένα ζωή» του Αντ1 καθώς και στην εκπομπή του web tv του σταρ "IN AND OUT". Είναι μια γυναίκα δυναμική που όμως βρέθηκε ευάλωτη στη βία του ανθρώπου που αγαπούσε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ως τότε δεν είχε δώσει δειγματα του βιάιου χαρακτηρα του. "Όχι για αυτό και το εμπιστευτηκα. Μου στοιχισε και μου κόστισε και στη δουλειά μου γιατι όπως καταλαβαίνετε η εικόνα σε μας είναι το παν", εξήγησε και πρόσθεσε: "Παροτρυνω κάθε γυναικα  να μιλησει να το καταγγείλει στη δικαιοσύνη, πιστευω ότι δεν είμαι μονη. Είναι χιλιάδες τα περιστατικα . άλλες φοβουνται άλλες δεχονται απειλες. Όμως3 ένα τετοιο περιστατικό γραφει μέσα στην κάθε γυναίκα. Στην ψυχή της για πάντα".