Χάρης Χριστόπουλος: «Αν ο γιος μου βγει ομοφυλόφιλος θα του παίρνω τακούνια»

Όσα είπε στην εκπομπή «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα»

Το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος στην εκπομπή  «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» ήταν ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο διάσημος φωτογράφος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε  για το πώς θα αισθανόταν και πώς θα αντιδρούσε αν ο γιος του παραδεχόταν πως ήταν gay, εκείνος απάντησε:«Δεν με νοιάζει καθόλου! Θα τον λατρεύω. Θα πηγαίνουμε μαζί να του αγοράζω τακούνια, φορέματα, θα τον βάφω. Αγάπη μόνο! Δεν με νοιάζει καθόλου, παρόλο που εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο» είπε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Θα τον μοσχοπαντρέψω. Με τον “Αντώνη” που θα είναι και executive σε πολυεθνική και θα είμαστε παρέα, θα είμαστε αγκαζέ και θα τον πάω και στην εκκλησία! Δεν υπάρχει αυτό, πρέπει να ξεχωρίσουμε το κρεβάτι». 

Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο που ετοιμάζονται να κάνουν και για τον μεγάλο του έρωτα με την make up artist. 

«Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Anita. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, τέσσερα, πέντε χρόνια. Την γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος», είπε ο Xάρης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι δεν την έχει απατήσει ποτέ και τόνισε ότι είναι σχεσάκιας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να παντρευτούν, ανέφερε ότι η σύντροφός του θέλει γάμο και… θα γίνει!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλια των Κου Κου»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top