Όταν η Τζένιφερ Λόρενς εμφανίστηκε γυμνή στην Κιμ Καρντάσιαν και τον άντρα της

Τι αποκάλυψε η reality star για την ηθοποιό

Όταν η Τζένιφερ Λόρενς εμφανίστηκε γυμνή στην Καρντάσιαν

Kαυτές αποκαλύψεις έκανε η Κιμ Καρντάσιαν για την Τζένιφερ Λόρενς, όταν η πρώτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, τον οποίο αντικαθιστούσε η ηθοποιός. Ο παρουσιαστής απουσίαζε λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του.

Έτσι, η ηθοποιός βρέθηκε στην καρέκλα του με καλεσμένη την reality σταρ του «Keeping Up with the Kardashians», η οποία Κιμ τα έβγαλε όλα στη φόρα για τη Λόρενς.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν μια φορά, η ηθοποιός είχε μεθύσει με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ και εμφανίστηκε ολόγυμνη μπροστά στον Κάνι Γουέστ και την ίδια, μέσα σε ντουλάπα!

«Ήρθε πριν από δύο εβδομάδες η Τζένιφερ στο σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί τη μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο», δήλωσε η Κιμ και συνέχισε:

«Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά».

Μια από τις ερωτήσεις που έκανε η Λόρενς και συζητήθηκε πολύ ήταν το αν η Κιμ αερίζεται μπροστά στον Κάνι Γουέστ ή αν το κάνει αυτός, όπου απάντησε όχι. «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;» είπε η σταρ, χωρίς να λέει κάτι παραπάνω για τον Κάνι Γουέστ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top