KLOSTI: χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες σε φοβερές τιμές!

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε τα "μικρά έργα τέχνης"

Όμορφα αντικείμενα και δώρα στο KLOSTI

Δες εδώ το ηλεκτρονικό κατάστημα με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες και στήριξε τους Έλληνες δημιουργούς!

 

Ανακαλύψαμε το ΚLOSTI, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που μας φέρνει όμορφα χειροποίητα δώρα για εμάς και τους δικούς μας και παράλληλα στηρίζει την επιχειρηματικότητα των γυναικών και των νέων. Ονομάζεται KLOSTI γιατί εμπνέεται από την κλωστή: όπως η κλωστή ενώνει διάφορα υφάσματα μαζί έτσι και το KLOSTI με έναν αόρατο τρόπο μας ενώνει με τους δημιουργούς των προϊόντων που εμπορεύεται.

Mάθε περισσότερα για την ιδέα πίσω από το KLOSTI εδώ!

Εκτός όμως από ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα το KLOSTI έχει και κοινωνικό σκοπό ο οποίος είναι να στηρίξει τους καλλιτέχνες που ζουν από το ταλέντο τους, τις γυναίκες που μέσα στην κρίση ακολουθούν το όνειρο τους και δημιουργούν με μεράκι όμορφα αντικείμενα, κοσμήματα και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άντρα και το σπίτι μας.

Στο KLOSTI θα βρεις όμορφα αντικείμενα και δώρα σε προσιτές τιμές για σένα και τους δικούς σου για να κάνεις υπέροχα και πρωτότυπα δώρα! Εμείς ξεχωρίσαμε τα παπιγιόν βραχιολάκια τα οποία είναι ξύλινα και υπέροχα!

Δες τα υπέροχα βραχιολάκια εδώ!

Ότι και αν διαλέξεις από το KLOSTI θα έρθει όμορφα συσκευασμένο για να το χαρίσεις στους αγαπημένους σου, τη δε παραγγελία σου την κάνεις ηλεκτρονικά ή στο 211-8008795!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top