Συγκλονίζει ο αδελφός του Kevin Spacey: «Ο πατέρας μας ήταν φαν του Χίτλερ και με βίαζε»

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:41

Πανικό έχει προκαλέσει στο Hollywood και όχι μόνο η παραδοχή του Kevin Spacey ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά τις κατηγορίες από τον συνάδελφό του Anthony Rapp για σεξουαλική παρενόχληση!

Η Daily Mail δημοσιεύει τη συνέντευξη του μεγάλου αδελφού του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Randall Fowler, τα στοιχεία του οποίου σοκάρουν.

(Tα δύο αδέφλια το 2003)

Όπως αποκαλύπτει ο 62χρονος, ο οποίος εργάζεται ως «σωσίας» του Rod Stewart και οδηγός λιμουζίνας ήταν ένας ναζί  που βίαζε παιδιά ακόμα και τον ίδιο!

«Με βίαζε σε ένα σπίτι γεμάτο σκοτάδι και μιζέρια, ενώ ο Kevin προσπαθούσε να αποφύγει το τι συνέβαινε» εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος δεν έκανε παιδιά αφού πάντα φοβόταν μην κληρονομήσουν το «μικρόβιο» του βιαστή, ενώ σχολιάζει πως ο μικρότερος αδερφός του στράφηκε στην ηθοποιία για να δραπετεύσει από τα οικογενειακά προβλήματα.

(Ο πατέρας του Spacey)

Ο πατέρας τους, ο οποίος πέθανε στα 68 του χρόνια, ονομαζόταν Thomas Geoffrey Fowler. Εντάχθηκε στο Ναζιστικό κόμμα της Αμερικής όταν τα παιδιά ήταν μικρά ακόμα σε ηλικία, ενώ άφησε και μουστάκι για να μοιάζει στον Χίτλερ.  Τα παιδιά του τον αποκαλούσαν « Το Τέρας».

Η μητέρα τους  Kathleen ενώ γνώριζε τον εφιάλτη που περνούσε παρέμενε σιωπηλή.

(O Kevin Spacey με τη μητέρα του)

Όταν ο Fowler υπέστη την πρώτη σεξουαλική επίθεση φώναξε για βοήθεια τη μητέρα του, η οποία προσπάθησε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα και μόλις είδε τι γινόταν απομακρύνθηκε. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει, ο μόνος λόγος που τον κράτησε στη ζωή, αφού πολλές φορές είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει, ήταν για να μπορεί να προστατεύει το μικρό του αδερφό, Kevin.

Tα δύο αδέλφια μετά το θάνατο της μητέρας τους (2003) δεν έχουν καμία επικοινωνία. Ο λόγος; Η αγάπη του ηθοποιού στη μητέρα του την οποία δεν συμμεριζόταν ο Fowler. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top